Recommendations

Karin

“Ik heb Harry leren kennen in de rol van interim recruiter voor een aantal specifieke vacatures binnen Scania. Door zijn professionele, sympathieke en leergierige houding, wist hij zich de profielen snel eigen te maken. Vanuit zijn met zorg opgebouwde netwerk en gedegen kennis van recruiten, wist hij snel en gedegen de juiste kandidaten te benaderen. Voor kandidaten is Harry een zeer prettige en positief kritische gesprekspartner. Hij weet kandidaten te doorgronden en ze zelf aan het werk te zetten tijdens de sollicitatie procedure. Hoewel het zeker niet makkelijk was de juiste kandidaten te vinden, is het Harry gelukt een aantal vacatures tot volle tevredenheid in te vullen. We zullen Harry dan ook zeker weer benaderen indien dit nodig is.”

Jaap

“Harry is een echte Jobmarketeer. Hij heeft mij geholpen bij het aanscherpen van mij profiel en CV. Hij heeft mij volledig wegwijs gemaakt m.b.t. LinkedIn profiel en mogelijkheden. Harry kent de kunst van het kernachtig samenvatten. Oprechte interesse en een open en eerlijke houding hebben er bij mij voor gezorgd dat de sessies met Harry zeer waardevol waren.”

Romke

“Ik dacht dat ik wel wist van hoe een linkedin profiel opgebouwd moet worden maar met de prettige uitleg van Harry over wat wel en niet belangrijk is en vooral wat de do's en dont's qua gebruik zijn, is linkedin nu veel beter in te zetten. Ook de CV kennis van Harry is groot en voor mij van grote waarde geweest.”

Annet...

“Harry is een betrokken, deskundig en enthousiast sparring partner/coach. Bij het verbeteren van mijn LinkedIn profiel heeft hij waardevolle aanwijzingen gegeven. Harry is open, zeer integer, luistert goed en komt snel tot de kern. Mooi zoals hij zaken tot essentie terug kan brengen. Vanuit zijn professie brengt hij je op nieuwe ideeën, inzichten.”

Lies...

“Ik werk weer samen met Harry Koning en deze hernieuwde kennismaking is zeer plezierig en professioneel. Harry begeleidt voor ons bureau cliënten in de Jobmarketing fase van hun outplacement en dat doet hij met veel inzet en kennis van zaken. Voor mij is Harry een echte Jobmarketeer. Hij begrijpt volledig te methode en weet kandidaten in korte tijd scherp te krijgen in hun zoekproces. Het is een fijne, zakelijke gesprekspartner met verstand van de arbeidsmarkt. Dit geldt voor alle nivo’s van MBO tot Academisch. Harry weet waarover hij praat. Hij is goed thuis in social media en leert onze kandidaten niet alleen hoe ze zichtbaar moeten zijn, maar vooral hoe ze moeten werken met de social media. Een extra plus is dat hij ook recruiter is en dat is voor onze kandidaten van onschatbare waarde. Weten hoe de recruiters werken en omgaan met kandidaten. En bovenal leeft Harry ook mee met zijn cliënten en dat voelen ze, dat is meer dan een vak uitoefenen. Wij hopen nog lang te kunnen samenwerken met Harry Koning”

Ronald...

“Harry heeft mij geweldig geholpen een goed CV en aansluitend linkedin profiel op te stellen. Hij luistert goed, vraagt goed door en weet de kern te pakken of daar dusdanig op te prikkelen, zodat ik er zelf verder over ben gaan nadenken. En dat heb je soms gewoon even nodig, een professional die stimuleert - en dat kan Harry. Knap hoe hij ingewikkelde zinnen tot kernachtig weet te reduceren, terwijl de kracht blijft.” 

Astrid...

"Harry is een integere recruiter die zowel voor de opdrachtgever als voor de kandidaten op zoek is naar de juiste match. Een duurzame relatie opbouwen is belangrijker dan snel scoren. Harry luistert goed, waardoor hij snel door heeft wat bepalende competenties zijn. Onlangs heeft hij een CV search voor ons uitgevoerd. Prima resultaat met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding."
LinkedIn

Jantine...

“Samen met Harry heb ik mijn eerste (lees: onzekere!) stappen gezet op LinkedIn-gebied. Harry heeft veel ervaring met LinkedIn en weet dat goed over te brengen/ uit te leggen. Ik heb de sessies met Harry als zeer leerzaam en prettig ervaren. Harry is een prettige, positieve meedenker en ik kan hem/ zijn diensten van harte aanbevelen!”

Wietse...

“Ik heb Harry Koning leren kennen in het kader van een workshop over de mogelijkheden van Linkedin. Harry is erg duidelijk en concreet en vertelt met veel enthousiasme over dit onderwerp. Ik heb de workshop als erg nuttig en plezierig ervaren waar ik erg veel aan heb gehad.

Peter...

“Ik Harry leren kennen bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Harry heeft mij uitstekend geholpen met het verbeteren van mijn LinkedIn profiel. Op overzichtelijke en doelmatige wijze heeft Harry mij wegwijs gemaakt in LinkedIn. Hij is iemand met veel kennis hiervan. Daarnaast is Harry een persoon die "echt" geïnteresseerd is in je als persoon. Hij geeft goede begeleiding en adviezen op welke wijze je op zoek kunt gaan naar een andere job."

Johan...

"Ik heb Harry leren kennen als een goede recruiter die positief gestemd in het leven staat, maar tevens zeer serieus omgaat met de kandidaat voor een functie, en met de opdrachtgever. Door de juiste doelgerichte vragen te stellen is hij goed in staat te onderzoeken of de vacature goed bij je wensen aansluit, en of je geschikt bent als kandidaat. Daarnaast heb ik hem in een andere rol leren kennen als een "loopbaancoach". De coaching eindigt niet bij het samenstellen van een goede CV, maar maakt ook inzichtelijk wat je vaardigheden, competenties en drijfveren zijn om te solliciteren. Als adviseur bij een sollicitatiegesprek heeft hij me leren denken vanuit persoonlijke overtuigingskracht waardoor ik goed voorbereid het gesprek kon ingaan. Uiteindelijk heeft dit me erg geholpen bij de gesprekken.”

Harm...

“Harry Koning heb ik tijdens het zoeken naar een nieuwe inzet leren kennen als een recruiter die een oprechte belangstelling in de mens achter de kandidaten heeft. Harry is in staat de wensen, verwachtingen en mogelijkheden van zowel zijn opdrachtgever als die van de kandidaten goed in beeld te brengen, is daarbij betrouwbaar, integer, betrokken en komt zijn afspraken na. Hierdoor ontstaat op een natuurlijke wijze een win-win situatie”

Jasper...

Ik heb bijna 2 jaar samen gewerkt met Harry en hem leren kennen als iemand die zich volledig richt op zijn doel. Harry is zeer gecommitteerd aan zijn opdracht en stelt het belang van zijn relaties bovenaan. Gedurende deze periode is Harry voor het team een voorbeeld van succes geweest waarbij zijn rol als 'mentor' voor mij een verschil heeft gemaakt in de zin van authentiek en resultaatgericht werken.”

Marcel

“Harry heeft meerdere jaren al ons recruiting werk gedaan en wist ook in moeilijke arbeidsmarktsegmenten de juiste mensen te vinden. Fijne en betrouwbare ondernemer, die levert wat is afgesproken.”

Corella...

“Harry heb ik vanuit het branding & recruitment - team zien werken aan een moeilijke klus, nl. het (rechtstreeks) vinden van kandidaten, m.n. e-monteurs. Harry weet hoe hij kandidaten voor zich kan winnen en maakt gemakkelijk contact met hen. Hij kan gemotiveerd pleiten voor een 'andere' keuze bij de opdrachtgever, heeft snelheid in het proces, is een snelle en creatieve denker en is daarmee een gewenste aanvulling binnen het recruitment team geweest van de klant.”